We zien u graag
gelukkig

aquamarijn_Odette

“Ik voel me echt deel van de Aquamarijn-familie.”

Dag Odette, uw beslissing om van het kortverblijf over te stappen naar een assistentiewoning bracht heel wat twijfels met zich mee. Bent u uiteindelijk opgelucht met uw keuze?

“Nu ik er op terugkijk, zeker en vast! Toen ik aan het herstellen was in het kortverblijf hier, kwam de assistentiewoning in het vizier. Eerst was ik toch niet overtuigd, omdat bij zo’n verandering veel komt kijken. Wil ik al die veranderingen wel ondergaan?”

 

Wat heeft u dan uiteindelijk overtuigd?

“De fantastische prestaties van de medewerkers hier. De zorg op het kortverblijf was zo goed. En iedereen is mégavriendelijk. Dit gaf voor mij de doorslag om de stap naar de assistentiewoning te zetten.”

 

Dat is echt fijn om te horen, Odette! Is Aquamarijn nu een nieuwe thuis geworden voor u?

(twijfelt) “Nog geen thuis, maar wel een huis. Ik ontbreek helemaal niets, maar het gevoel van een ‘thuis’… dat heeft tijd nodig. Stel me binnenkort deze vraag nog maar eens.”

 

Zal ik zeker doen. Wat zijn volgens u de grootste troeven van Aquamarijn?

“Hoeveel tijd heeft u? (lacht) Er zijn er zoveel… Ten eerste zeggen ze hier graag ‘ja’. Alles kan hier. Elke vraag bij Aquamarijn krijgt hetzelfde antwoord: ja! Dat doet me meteen denken aan het volgende pluspunt: het personeel. Die zijn altijd zo positief. Ik kan voor alles bij hen terecht. Ik heb me nog nooit geschaamd om iets te vragen. En ik zoek niet graag hulp, hè.” (knipoogt)

“Ten slotte vind ik dat Aquamarijn ook goed gelegen is. De winkels en de markt zijn nooit ver. Zo kan ik zelf die verplaatsingen blijven maken. En ook voor mijn vriendinnen is de locatie van Aquamarijn interessant. Ondertussen zijn zij helemaal fan van mijn verhuis… en van het Grand Café.”

 

Altijd sfeer, natuurlijk. Zou u terug dezelfde beslissing nemen nu u geproefd heeft van de assistentiewoningen?

(overtuigd) “Ja, ik ben ongelofelijk blij met deze stap! Eerst wilde ik zo graag naar huis, maar dat gaat gewoon niet meer. Ik heb dat leren aanvaarden. In het begin was het allemaal wat onwennig, maar dat heeft nu plaatsgemaakt voor een gevoel van rust.”

 

Iets dat u anderen zou aanraden?

“Absoluut. Mijn vriendinnen zeggen het zelf: ‘Je zit in een paradijs.’ Ik voel me echt deel van de familie hier. Iedereen noemt me hier gewoon bij naam.”

 

Dat doet ons veel plezier! Slotvraagje nog: Hoe zou u Aquamarijn omschrijven?

“Een huis van licht en gemoedelijkheid. Een plek waar iedereen zichzelf kan zijn.”

EEN BEZOEKJE BRENGEN AAN DE ASSISTENTIEWONINGEN?

Kom vrijblijvend eens langs en ontdek zelf het comfort én de vrijheid.

Deel dit artikel: