We zien u graag
gelukkig

zonnesteen_armand

“Ik voel mij hier echt gezien als mens.”

Dag Armand, wanneer is uw avontuur bij Zonnesteen gestart?

(denkt na) “Dat moet ondertussen al 4 jaar geleden zijn. Het was wel niet de meest ontspannende start die ik hier heb meegemaakt. Vanuit het ziekenhuis in Hoboken ben ik naar Zonnesteen gebracht op een brancard. Ik had mijn heup gebroken en kon 6 maanden lang niet stappen.”

 

Gelukkig bent u nu aan de betere hand. Bevalt Zonnesteen u een beetje?

“Ik zal het proberen omschrijven… Ik ben oorsponkelijk van Hoboken en dat was daar toch een beetje het ‘vagevuur’. (knipoogt) Hier in Zemst ben ik in de hemel terechtgekomen. Het personeel draagt zorg voor ons met hart en ziel. Daarnaast woon ik nu ook dichter bij mijn kinderen waardoor ze mij makkelijk kunnen ophalen voor een leuk familiefeestje.”

 

Zo mooi verwoord, Armand. Wat vindt u nog zo leuk aan het verblijf?

“Het ruime aanbod aan animatie. Iedereen heeft wel een activiteit die zij/hij leuk vindt. Het contact met de andere bewoners en het personeel loopt zo gemoedelijk. Ik voel mij hier echt gezien als mens. Iedereen neemt mij hier zoals ik ben. Dat vind ik mooi.”

 

Hoeveel zou u Zonnesteen geven op 10?

“9 op 10. Perfectie bestaat niet, hè. (lacht) Ik ben hier echt tevreden en gelukkig. Ik wil aan iedereen die hier werkt een denkbeeldig bloementuiltje geven.”

 

Bedankt voor dit warme gesprek, Armand.

 

EEN BEZOEKJE BRENGEN AAN HET WOONZORGCENTRUM?

U bent meer dan welkom! Kom langs wanneer het u past.

Onze deuren staan altijd open.

Deel dit artikel: