We zien u graag
gelukkig

au_privilege_jean

“Ik ben fan van het eten. En ‘t is hier ook altijd genoeg.”

Dag Jean, aangename kennismaking! Wat voor iemand bent u?

“Euh, waar zal ik beginnen? Ah ja, ik heb altijd in de luchtvaart gewerkt, bij SAPCA. Twee jaar geleden besloot ik samen met mijn vrouw om in een serviceflat te wonen. En zo’n acht maanden geleden zijn we verhuisd naar het woonzorgcentrum.”

 

Kende u Au Privilège al?

“Eigenlijk niet, nee. Een medewerker hier heeft ons toen overtuigd van de voordelen van Au Privilège. En onze dochters wonen ook in de buurt. Dus voor ons was de keuze snel gemaakt.”

 

En hoe viel die keuze mee?

(overtuigd) “De beste keuze die we ooit konden maken. Het is hier prachtig! Precies een paradijs. De slaapkamers en badkamers zijn ruim. Er is een grote tuin én in de zomer vertoef ik bijna elke dag op het terras. Daar kom ik helemaal tot rust.”

 

Dat klinkt zalig, ik ben jaloers. Wat vindt u van de verschillende diensten die worden aangeboden?

“Ik ben fan van het eten. Nu, ik heb vijftien maanden in het leger gezeten, dus het moet al heel slecht zijn om dat te overtreffen. (lacht) Maar het is hier echt zalig lekker. En we krijgen ook genoeg. Zeer belangrijk voor een Belg.”

“De activiteiten hier houden het ook boeiend. Dat zijn altijd heel aardige mensen die ons dan begeleiden. Trouwens, in het algemeen is iedereen hier súpervriendelijk en zorgt goed voor ons.”

 

Dus mocht iemand op zoek zijn naar een zorghuis, zou u ons dan aanbevelen?

“Zeker, ik zou zeggen dat ze mogen stoppen met zoeken en naar hier moeten komen. Het personeel glimlacht hier, het gebouw is heel aangenaam. Gewoonweg alles is goed!”

 

We zeggen het voort. Bedankt voor dit interview, Jean.

EEN BEZOEKJE BRENGEN AAN AU PRIVILÈGE?

U bent meer dan welkom! Kom langs wanneer het u past.

Onze deuren staan altijd open.

Deel dit artikel: