We zien u graag
gelukkig

Goed nieuws wordt nog beter!

Goed nieuws wordt nog beter! Anima is verkozen tot best workplace 2024

13 maart 2024

Nadat Anima vorig jaar een “Certified Great Place To Work” werd mag Anima zich sinds 12 maart ronduit een “Best Workplace” noemen! Organisaties van diverse sectoren waren kandidaat, maar slechts enkelen, waaronder Anima, behaalden deze waardevolle erkenning. Anima is op slag ook de eerste zorgorganisatie ooit die in België tot Best Workplace wordt gekroond.

 

Een sterke visie

Anima’s visie bestaat erin om haar bewoners gelukkig te zien. Om dit te bereiken doen we er alles aan om hen een warme thuis en kwaliteitsvolle zorg te bieden. Maar tegelijkertijd zetten we ook hard in op gelukkige medewerkers. Zij zijn onze gedroomde ambassadeurs om onze visie van gelukkige bewoners in praktijk te brengen.

 

Van great naar best

Begin 2020 startte Anima haar samenwerking met het Great Place to Work Institute. Dit instituut staat organisaties bij om een fantastische werkplek te creëren door het ontwikkelen van een bedrijfscultuur die gebaseerd is op vertrouwen, trots en plezier.

 

Anima’s 2000 collega’s kregen reeds 3 maal de kans om deel te nemen aan een uitgebreid medewerkersonderzoek. Hierin konden ze volledig anoniem hun scores geven op 60 stellingen rond goed werkgeverschap. Vorig jaar behaalde Anima als allereerste zorgorganisatie het Certificaat Great Place to Work.

 

Maar op 12 maart werd Anima bekroond tot het ultieme “Best Workplace”. Dit is een erkenning die kan tellen, want enkel de allerbeste werkgevers over alle sectoren heen behalen dit felbegeerde label van “Best Workplace”.

 

Daar worden we nu gelukkig van

Zo’n prijs ontvangen is inderdaad een geluksmomentje, maar nog belangrijker… dit is een beloning voor alle Anima-collega’s die zich zo hard inzetten voor onze bewoners én voor elkaar. Deze prijs is voor iedereen binnen Anima. Ja, ook voor jou!

 

“Bekroond worden tot Best Workplace… dat doet me wat. Het toont dat onze belofte ‘We zien u graag gelukkig’ evenzeer voor onze collega’s als voor onze bewoners geldt. Want geluk werkt aanstekelijk. Als je je goed voelt op de werkvloer, straalt dat sowieso af op onze bewoners”, aldus CEO Johan Crijns.

 

“De erkenning als Best Workplace is geen eindpunt, maar een extra motivatie om te blijven doorgaan op het pad dat we enkele jaren geleden hebben gekozen. Ik hoop ook dat ‘t een startpunt wordt voor veel nieuwe samenwerkingen. Want zelfs een Best Workplace als Anima is altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Kijk dus zeker eens op de vacaturepagina van onze Anima website, en misschien werk jij straks wel bij een Best Workplace! “

 

Solliciteer bij een best workplace

Bent je positief ingesteld? Kijk dan op onze jobsite en misschien werk je straks wel bij een Best Workplace.

Daar wil ik werken 

Best Workplace! Klinkt dat niet fantastisch?

Deel dit artikel: