We zien u graag
gelukkig

Getuigenissen

 

Medewerkers aan het woord

vr_06

“Ik werk in het bijzonder graag met oudere mensen omdat die zoveel hebben meegemaakt en zoveel te vertellen hebben.”

 

Heidi

Zorgkundige woonzorgcentrum Kristallijn (Bilzen)

vr_05

“Je krijgt hier de kans om je ideeën te ontplooien en mee te denken hoe we voor de bewoners een mooie thuis kunnen maken.”

 

Ilse

Kinesitherapeute woonzorgentrum Ravelijn (Zoutleeuw)

vr_04

“Het is fijn om te zien hoe mensen genieten van de activiteiten en hoe ze ontdekken dat ze meer kunnen dan ze dachten. Daar haal ik mijn voldoening uit.”

 

Tara

Ergotherapeute woonzorgcentrum Ravelijn (Zoutleeuw)

mn_02

“Het is de verantwoordelijkheid en het vertrouwen dat ik heb gekregen om van Kristallijn een woonzorgcentrum te maken waar het fijn is om te verblijven. Zowel voor de bewoners als de medewerkers.”

 

Robert

Directeur woonzorgcentrum Kristallijn (Bilzen)

vr_03

“Ik doe mijn job met hart en ziel, elke dag sta ik voor mijn bewoners klaar. Wie ook deel wil uitmaken van een tof team: altijd welkom!”

 

Tanja

Hoofdverpleegkundige Zevenbronnen (Landen)

vr_02

“Ik ben verantwoordelijk voor alle administratieve processen. Ik werk enorm graag voor Anima omwille van de collegialiteit hier op het hoofdkantoor, maar ook voor de hartelijke ontvangst die we altijd krijgen wanneer we in onze huizen komen. Daarnaast vind ik het super dat ik mijn steentje kan bijdragen om het voor onze bewoners een perfect verblijf te maken.”

 

Amy

Kwaliteitscoördinator Anima

vr_01

“Ik werk heel graag voor Anima omdat ik omringd ben door toffe collega’s. Ik probeer de directeurs zo goed mogelijk te ondersteunen met al hun hr en payroll vragen. Als zij gelukkig zijn, straalt dat ook af op hun personeel én de bewoners.”

 

Nancy

Payroll expert Anima

mn_01

“De visie van Anima is dat ook senioren het recht hebben om gelukkig te zijn. Om die visie uit te dragen focussen we ons zowel op onze bewoners als medewerkers. We zorgen dat onze bewoners warme zorg krijgen in een aangename leefomgeving. Naar onze medewerkers toe hechten we ook veel belang aan het feit dat ze gelukkig zijn en zich tevreden voelen op de werkplek. Anima is aan het groeien en we zijn permanent op zoek naar mensen met de juiste attitude en vooral: met het hart op de juiste plaats.”

 

Johan

CEO Anima