We zien u graag
gelukkig

zonnesteen_Cécile

“Ik krijg heel de tijd complimenten over mijn mooie kamer.”

Dag Cécile, wanneer bent u naar Zonnesteen gekomen?

“In eerste instantie ben ik hier alleen komen wonen. Later heeft mijn echtgenoot ook zijn intrede gemaakt. Samen hebben we enkele gelukkige jaren meegemaakt. Vorig jaar is hij spijtig genoeg overleden. Het personeel heeft mij toen veel ruimte en vriendschap gegeven om dit verlies te verwerken. Ik ben hen daar dankbaar voor.”

 

Veel sterkte met uw verlies, Cécile. Hoe ervaart u uw verblijf hier?

“Ik ben heel gelukkig hier. Ik krijg heel de tijd complimenten van bezoekers en andere bewoners over mijn mooie kamer. Dat heb ik dan ook te danken aan mijn dochter. Ik heb mijn zeteltjes van thuis meegenomen. Ook hangen er mooie schilderijen, gemaakt door een medebewoonster. Dit maakt dat ik mij hier echt thuis voel.”

 

Het is hier inderdaad zeer mooi. Wat vindt u het leukste aan Zonnesteen?

“Elke dag valt er wel iets te beleven. Er zijn meer dan voldoende activiteiten. Ook kunnen ze hier feesten als de beste. De maandelijkse verjaardagsfeestjes zijn altijd tiptop in orde. Af en toe komen er zelfs ervaren zangers optreden. Superplezant.”

 

Hoeveel sterren zou u Zonnesteen geven op 5?

“Alle 5! En ik wil meteen ook het keukenteam even speciaal vermelden. Zij verdienen het om in de bloemetjes gezet te worden. Ik ben hier nog nooit met honger van tafel gegaan en het eten is superlekker.”

 

Ik geef deze mooie boodschap door aan het keukenteam. Bedankt voor dit interview.

EEN BEZOEKJE BRENGEN AAN HET WOONZORGCENTRUM?

U bent meer dan welkom! Kom langs wanneer het u past.

Onze deuren staan altijd open.

Deel dit artikel: