We zien u graag
gelukkig

de_toekomst_amber

“Ik maak deel uit van een fantastisch team met een uitgesproken liefde voor de bewoners.”

Dag Amber, drie jaar geleden studeerde je af als verpleegkundige. En nu ben je hier! Hoe liep dat?

“Tijdens mijn opleiding liep ik mijn eerste stage ooit hier op de derde verdieping. Ik vond het zo leuk dat ik besliste om weekend- en vakantiewerk te doen.”

 

Ben je dan na je studies hier meteen aan de slag gegaan?

“Wel nee… Ik heb nog eerst even in een ziekenhuis gewerkt. Toen ik voelde dat dit toch niks voor mij was, heb ik hier bij De Toekomst eens gepolst. En met succes. Ik kreeg een warme verwelkoming, een vast contract en een vertrouwde plaats op de derde verdieping.”

 

En ben blij met je keuze?

(overtuigd) “Het is precies een droom. Ik maak deel uit van een fantastisch team met een fel uitgesproken liefde voor de bewoners. Voor mij voelt het niet aan als werk, maar als een hobby.”

 

Wauw, echt?

“Zeker. Van in het begin al. De hoofdverpleegkundige van toen speelde daar een grote rol in voor mij. Zij gaf echt fantastische begeleiding. Ik heb zeer veel bijgeleerd door haar en ze zag me ook als een echte verpleegkundige. Ze was niet vies om me voldoende verantwoordelijkheid te geven.”

 

En daar leek ze gelijk in te hebben, want…

(lacht) “Ik ben de nieuwe hoofdverpleegkundige! Ik kan het bijna niet geloven. De functie kwam vrij en ik zei tegen mezelf: ‘waarom niet, Amber?’ Door de goede leiding en de vele leerkansen kan je hier echt evolueren. Elke dag is een nieuwe uitdaging die ik met plezier aanga.”

 

Je verdient het! Veel succes met je nieuwe functie en bedankt voor dit gesprek.

WIL JIJ OOK WERKEN BIJ EEN BEST WORKPLACE?

In De Toekomst of bij één van onze andere huizen?

Ontdek onze vacatures en solliciteer meteen hier!

Deel dit artikel: