Votre bonheur nous
tient à cœur

Vision sur les soins responsables.

 

Anima hecht alle belang aan verantwoord ondernemen in de zorgsector. U staat als bewoner centraal en wij werken aan uw welzijn op lange termijn. Ook streven we altijd naar een eerlijke vergoeding voor uw verblijf en stellen daar hoge kwaliteit tegenover. Daarnaast besteden we veel aandacht aan onze rol met betrekking tot het milieu, sociale relaties en deugdelijk bestuur. Hier leest u meer over het ESG-beleid van Anima.

 

Een gedreven team

Een positieve ingesteldheid en het hart op de juiste plaats. Dit is het kenmerk van al onze medewerkers. Dankzij voortdurende training in technische vaardigheden groeien onze medewerkers in hun job en is de kwaliteit van hun werk verzekerd. Met dezelfde aandacht selecteren we onze leidinggevenden. Zij waken over de goede werksfeer en uitstekende dienstverlening.

 

Een vlotte organisatie

Anima investeert in systemen en werkprocessen waardoor onze teams goed op elkaar zijn ingespeeld en efficiënt zijn. Niet harder wél slimmer werken is de opdracht. Zo blijft er meer tijd over voor wat echt telt: kwalitatieve zorg voor u als bewoner.