We zien u graag
gelukkig

kristallijn_anna

“Ik ben Kristallijn dankbaar dat ik nog steeds naar de verjaardagsfeestjes van mijn (achter)kleinkinderen kan gaan.”

Dag Anna, wat mogen we allemaal weten over u?

“Ik ben Anna Cleuren, geboren en getogen in Vlijtingen. Ik ben net geen 65 jaar getrouwd geweest. Mijn man was een metselaar en ik een huisvrouw. In die tijd was het normaal dat de vrouw voor de kinderen zorgde. En dat was een serieuze taak, als u weet dat ik 6 kinderen heb. (knipoogt) Ondertussen heb ik zelfs al 20 (achter)kleinkinderen.”

 

Wat een gigantische familiefeesten moeten dat zijn…

(lacht) “Het was altijd een uitdaging om dat te organiseren.”

 

Hoe bent u bij Kristallijn beland?

“Ik heb heel lang thuis gewoond, waar ik enorm dankbaar voor ben. Maar op het einde werd ik ziek en kon ik niet langer voor mezelf zorgen. Bij de kinderen gaan wonen was te moeilijk, want zij hebben uiteraard ook een eigen leven. Daarom besloot ik om de stap te zetten naar Kristallijn en ik ben supercontent hier.”

 

Oh, vertel…

“Mijn kamer is rustig gelegen en vanuit mijn raam zie ik elke dag de schoolkinderen op de speelplaats spelen. Dat is gratis entertainment. Verder geniet ik elke dag van het lekkere eten dat hier geserveerd wordt. En ook de bewoners zelf speelden een grote rol in mijn vlotte aanpassing. Veel daarvan zijn dorpsgenoten. En niet te vergeten mijn zus Clara, die hier ook in Kristallijn vertoeft.”

 

Bekend volk dus! Hopelijk heeft u al veel mooie momenten meegemaakt in Kristallijn. Als u moet kiezen, welke zijn de mooiste?

(denkt goed na) “De wekelijkse misviering vind ik wel een mooi initiatief. De leukste momenten zijn toch die met mijn kinderen en (achter)kleinkinderen. Af en toe worden zij uitgenodigd voor verschillende activiteiten. Enkele weken geleden leefden de allerkleinsten zich uit op de paaseierenzoektocht. Ondertussen geniet de rest van de familie van een hapje en een drankje in het Grand Café. Ik vind dat altijd zo gezellig.”

 

Familie is echt belangrijk voor u, hè?

“Het is mijn nummer 1. Ik ben Kristallijn dankbaar dat ik nog steeds naar de verjaardagsfeestjes van mijn (achter)kleinkinderen kan gaan. En aangezien ik het geluk heb om over zo’n grote, warme familie te beschikken, doe ik niet vaak mee aan de activiteiten in het woonzorgcentrum. Er zijn al genoeg activiteiten voor mij, vooral in het Grand Café. (knipoogt)

 

Zo’n drukke agenda! Dan laten we u maar snel gaan. Bedankt voor het interview.

HET WOONZORGCENTRUM ZELF EENS BEZOEKEN?

Dat kan zeker! Kom vrijblijvend langs en wie weet zien we u binnenkort dagelijks verschijnen.

Deel dit artikel: