We zien u graag
gelukkig

les3arbres_Jeanine

“Even hoefde het voor mij niet meer. Maar dankzij Les 3 Arbres vond ik mijn levenslust terug.”

Dag Jeanine, u woont al anderhalf jaar in Les 3 Arbres. Hoe bent u hier terechtgekomen?

“Thuis had ik veel gezondheidsproblemen. Ik wisselde op het einde af tussen mijn woning en het ziekenhuis. Dat kon niet blijven duren. Thuis wonen werd een te grote uitdaging. Voor mij hoefde het dan niet zo meer. Uiteindelijk hebben mijn dochter en kleinzoon mij overtuigd om naar hier te komen.”

 

Voelde u zich snel thuis hier?

“Ik heb mijn huis redelijk snel moeten verlaten door mijn gezondheidstoestand, maar toch voelde ik me direct thuis hier. Twee mensen van het activiteitenteam werden bovendien snel zeer belangrijke personen in mijn leven. Ik kan mijn gevoelens bij hen kwijt en ze hebben me er echt weer bovenop geholpen. Want eerlijk, er was een ogenblik in mijn leven dat het voor mij niet meer hoefde. Maar dankzij Les 3 Arbres vond ik mijn levenslust terug.”

 

Hoe hebben ze dat gedaan?

“Samen met de rest van het superteam hier stelden ze een actieplan op met als doel: zorgen dat ik ging deelnemen aan het leven in het woonzorgcentrum. En dat hebben ze goed gedaan. (glimlacht) Nu dek ik hier de tafels, ruim ik de vaat op… En dat doe ik allemaal met veel plezier.”

 

Uw hulp wordt enorm geapprecieerd. Hoe is uw relatie met de bewoners en het personeel?

“Oh, ik vind die uitstekend. Het is leuk om nieuwe bewoners te verwelkomen en ze te helpen om zich hier thuis te laten voelen. Ik ondersteun graag mensen die alleen of aan het einde van hun leven zijn. Het personeel is ook zeer aardig. Ze luisteren naar me en ik krijg het gevoel dat ik begrepen word. Zij staan altijd voor me klaar als ik een probleem heb.”

 

Wat een prachtig persoon bent u, Jeanine. Zou u het woonzorgcentrum aanbevelen aan anderen?

“Ja, en dat heb ik al gedaan. Ik ben hier gelukkig. Zelfs meer dan toen ik nog thuis woonde. Ik voel me als een koningin. Ik voel me herboren.”

 

Bedankt voor dit gesprek, koningin Jeanine.

EEN BEZOEKJE BRENGEN AAN HET WOONZORGCENTRUM?

U bent meer dan welkom! Kom langs wanneer het u past.

Onze deuren staan altijd open.

Deel dit artikel: