We zien u graag
gelukkig

les_3_arbres_julie_dupont

“Ik ben trots dat ik elke dag kleine dingen verwezenlijk die anderen helpen.”

Dag Julie, met je functie als hoofdverpleegster ben je van onschatbare waarde voor de directie en de bewoners van Les 3 Arbres. Ben je hier graag?

(overtuigd) “Zeker! Ik werk hier nu al een paar maanden en ik voel me echt geapprecieerd. En de woorden die je daarnet zei, bevestigen dat gevoel alleen maar.”

 

Hoe ziet je ideale woonzorgcentrum eruit?

“Een plek waar het welzijn van de bewoner op de eerste plaats staat. Versterkt door kwaliteitsvolle zorg die de individuele waarden respecteert. Ik hecht veel waarde aan respect, zorgzaamheid en luisteren naar de bewoners.”

 

En wat je nu net beschreven hebt, is dat een omschrijving die past bij Les 3 Arbres?

“Ja, toch wel. We zijn iets beperkter in omvang waardoor er een gezellige, familiale sfeer hangt. Zowel voor de bewoners en hun families, als onder de collega’s. Als team werken we ook zeer goed samen.”

 

Blijkbaar is er in de toekomst niets meer te verbeteren dan…

(lacht) “Kijk, het is hier al zeer goed, maar perfectie bestaat niet of nauwelijks. De samenwerking met mijn collega’s en de communicatie naar bewoners toe kan altijd nog beter. Zo houden we elkaar scherp en verzekeren we de beste zorg voor onze bewoners. Wie geen doelen stelt, blijft ter plaatse trappelen.”

 

Top, zo’n persoonlijke doelstellingen houden je scherp. Is dit je droomjob?

“Zeker en vast! Kijk, ik ben trots dat ik elke dag kleine dingen verwezenlijk die anderen helpen. Zo verbetert de zorg en de toezicht elke dag een beetje meer.”

 

Gezonde ambitie! Bedankt voor dit leuke gesprek, Julie.

 

KOM OOK WERKEN BIJ EEN BEST WORKPLACE?

In Les 3 Arbres of bij één van onze andere huizen?

Ontdek onze vacatures en solliciteer meteen hier!

Deel dit artikel: