We zien u graag
gelukkig

neerveld_chantal

“Door aan verschillende activiteiten deel te nemen, voelde ik me nooit alleen in het begin.”

Dag Chantal, u woont nu al anderhalf jaar hier in Neerveld. Hoe beleefde u de eerste momenten hier?

“In het begin vond ik het toch wat beangstigend. Ik wist niet wat ik van een woonzorgcentrum moest verwachten. Uiteindelijk heeft het een paar weken geduurd voor ik me volledig thuisvoelde, maar dat is ook perfect normaal.”

 

Hoe voelt u zich nu?

(overtuigend) “Ik heb hier echt helemaal mijn draai gevonden. Ik slaap als een roos en voel me goed in mijn vel. Hier zijn veel activiteiten, maar elke dag zap ik toch ook eens naar televisieland. Zo ben ik helemaal ontspannen.”

 

Niks beter dan een tv-avond. Hebben sommige personen een belangrijke rol gespeeld om u hier helemaal thuis te voelen in Neerveld?

“Zeker en vast. Het personeel heeft me helemaal wegwijs gemaakt in het huis. Zo leerde ik snel hoe de dagen in Neerveld gevuld worden. Ook het activiteitenteam verdient een eervolle vermelding. Door aan verschillende activiteiten deel te nemen, voelde ik me nooit alleen tijdens mijn aanpassingsperiode.”

 

Wat bevalt u vooral aan de activiteiten hier?

“Het contact met andere bewoners. Oh ja, en de brede variatie aan activiteiten. Ik geniet echt van onze uitstapjes buiten Neerveld. Een beetje frisse lucht doet wonderen. Als ik één tip mag geven: nog meer activiteiten inplannen, zoals musea, tentoonstellingen, stadsbezoekjes enzovoort.”

 

Ik geef het door aan het activiteitenteam. Bedankt Chantal voor dit gezellige gesprek.

WOONZORGCENTRUM NEERVELD ZELF ONTDEKKEN?

Kom vrijblijvend langs en snuif de rust en het comfort op.

Deel dit artikel: