We zien u graag
gelukkig

Tour & Taxis

Opening februari 2022

Vanaf februari 2022

Vanaf februari 2022

Vanaf februari 2022

Vanaf februari 2022

Tour & Taxis

Woonzorgcentrum in Brussel

 

Anima bouwt momenteel in Brussel op de site van Tour & Taxis, langs de Picardstraat en het iconische, pas gerestaureerde gebouw van de “Gare Maritime”, een nieuw woonzorgcentrum. De bewoners van dit nieuwe woonzorgcentrum zullen kunnen genieten van een uitzonderlijke ligging en diverse activiteiten die dit nieuw stadsdeel te bieden hebben.

Het woonzorgcentrum telt 190 kamers, verdeeld over 7 verdiepingen, en combineert een kleinschalige werking met leefgroepen van 26 kamers per verdieping met de schaalvoordelen door de bundeling van de gemeenschappelijke diensten.

Elke etage werd opgevat als een aparte leefgroep met een eigen leefruimte, een groot buitenterras, een gezellig salon en alle noodzakelijke zorgvoorzieningen zoals een gemeenschappelijke badkamer en een eigen verpleegeenheid. Zo kunnen 7 aparte leefgroepen worden samengesteld die elk inspelen op een verschillende zorgvraag en bewonersdoelgroep.

De kamers zijn voorzien van alle comfort zoals onder andere een rolstoeltoegankelijke badkamer, een elektrisch verstelbaar bed, een digitale televisie, een kluis, een koelkast en buitenzonnewering.

Op het gelijkvloers is er een authentiek Grand Café waar bewoners met hun familieleden en vrienden elke namiddag elkaar kunnen ontmoeten in een ongedwongen sfeer. Er is eveneens een grote kinéruimte, een kapsalon en een pedicure- en manicuresalon.

Voor uw veiligheid is er ondergronds een grote overdekte parkeergarage.

Het woonzorgcentrum zal in februari 2022 haar deuren openen. U kan nu reeds uw geprefereerde kamer reserveren.

Voor meer informatie en reservaties kan u contact opnemen via het nummer 015/28.79.40 of ons een bericht sturen via onderstaand formulier.

Deel dit artikel: