We zien u graag
gelukkig

Parc de l’Alliance

Welkom in Residentie Parc de l’Alliance!

Ontdek uw nieuwe thuis, in het hart van een groen en levendig aangelegd park.

 

Parc de l’Alliance: een gloednieuwe verblijfplaats in het teken van uw geluk

Wilt u genieten van een welverdiend pensioen in een groene omgeving en tegelijkertijd genieten van talrijke kwaliteitsdiensten en professionele zorg? Het nieuw woonzorgcentrum van de Anima Groep, gelegen in de rustige en kalme omgeving van het Parc de l’Alliance in Braine-l’Alleud, is de ideale plaats om uw dagen gelukkig door te brengen. U kunt kiezen tussen de kamers van ons woonzorgcentrum en de appartementen van onze assistentiewoningen, uitgerust met alle noodzakelijke voorzieningen.

 

Een zeer breed scala aan diensten en activiteiten

Naast een attente verzorging en diensten zoals televisie en telefoon op de kamer, biedt ons dynamisch en gemotiveerd team een grote verscheidenheid aan activiteiten, groepsgymnastiek en yogalessen, stretching sessies, ergotherapie, enz.

Bovendien is ons huis volledig open en stimuleert het de uitwisseling met de buitenwereld: op amper een kleine kilometer bevinden zich een bioscoop en een zwembad. Onze pedicure- en kappersruimte is dan weer toegankelijk voor buren en bezoekers.

 

Er gaat niets boven ervaring…

Meer weten over de nieuwe residentie Parc de l’Alliance? Kom onze voorzieningen en het dagelijks leven van onze bewoners met eigen ogen ontdekken: wij geven u graag een rondleiding. Maak gewoon een afspraak door te bellen naar 02 215 21 21 of stuur een e-mail naar info@animagroup.be.

“Ik ben blij om hier te wonen, hier ben ik nooit alleen.
Iedere dag word ik verzorgd door vriendelijk personeel en geniet ik van een lekkere maaltijd. Ik hoop dat ik hier mijn 100ste verjaardag nog mag vieren!”

Mevrouw Renard, bewoner

“Ik ben blij om hier te wonen, hier ben ik nooit alleen.
Iedere dag word ik verzorgd door vriendelijk personeel en geniet ik van een lekkere maaltijd. Ik hoop dat ik hier mijn 100ste verjaardag nog mag vieren!”
Mevrouw Renard, bewoner

Voorzieningen en diensten

Diensten

 • Kapsalon, pedicure en manicure
 • Animatie
 • Klusjesdienst, onderhoudsdienst,  schoonmaakdienst
 • Nachtwacht

Zorgaanbod

 • Ergotherapie
 • Kinesitherapie
 • Verpleging
 • Verzorging 24/7
Vanaf €49,78/dag

Voorzieningen algemeen

 • Eetkamer
 • Ontspanningsruimte
 • Grand Café
 • Ommuurde tuin en terras
 • Petanque
 • Toegankelijk voor PBM
 • Ondergrondse parking

 

Voorzieningen kamer

 • Bed met elektrisch verstelbare hoogte
 • Stille koelkast
 • Douche en/of bad
 • Kluis
 • Flatscreen TV
 • Internet- en telefoonaansluiting

Onze pluspunten

pluspunt

Een ideale omgeving
Residentie Parc de l’Alliance ligt verscholen in het midden van een zeer groene maar levendige wijk. Bovendien bevindt het zich dicht bij alle voorzieningen.

pluspunt

Verschillende soorten verblijven
De residentie is enerzijds een woonzorgcentrum met 120 kamers en anderzijds een assistentiewoning met 32 eenheden. Deze laatste bevindt zich in een gebouw met een aparte ingang, elke eenheid heeft een grote leefruimte met een volledig uitgeruste keuken, een of twee slaapkamers, een grote badkamer en een terras.

pluspunt

Werking per eenheid
Het woonzorgcentrum heeft 30 kamers per verdieping, verdeeld in twee groepen. Elke groep beschikt over een eigen leefruimte met een zit- en eetkamer, een groot zonneterras, een eigen zorginfrastructuur en een verpleegeenheid.

pluspunt

Even op adem komen
Als u herstellende bent of behoefte heeft aan een rustperiode, kunt u een kort verblijf in onze Residentie Parc de l’Alliance maken. Dit soort verblijf geeft u ineens ook de mogelijkheid om een goed beeld te verkrijgen van het leven hier.

pluspunt

Een gevarieerd animatieprogramma
Aarzel niet om deel te nemen aan onze verschillende activiteiten: ze worden in alle veiligheid georganiseerd en uitgevoerd door ons deskundig personeel. Alles op uw eigen tempo en volledig vrijblijvend uiteraard.

pluspunt

Gezonde en heerlijke keuken
Onze chef en zijn team bereiden dagelijks een gevarieerd menu, met verse, seizoensgebonden producten én met respect voor uw specifieke wensen en behoeften.

pluspunt

Kapsalon, pedicure en manicure ter plaatse
Je hoeft niet eens naar buiten te gaan voor persoonlijke verzorging of een opknapbeurt. Maak een afspraak met onze kapper of voor uw manicure en/of pedicure. Een salon bevindt zich op de gelijkvloers.

pluspunt

Zorg 24/24
U kunt op elk moment een beroep doen op onze teams: ze zijn dag en nacht, 7 dagen op 7 beschikbaar.

pluspunt

Digitale televisie
Uw kamer is uitgerust met een digitale televisie met replay technologie. Dit betekent dat u uw favoriete programma’s op een later tijdstip kunt bekijken en/of opnemen.

alliance_directie_header_foto

Parc de l’Alliance is een innovatief en ecologisch verantwoord domein waar privéwoningen en bedrijven harmonieus worden gecombineerd. De sfeer is zowel dynamisch als vriendelijk. In onze residentie bieden wij u zorg en diensten van hoge kwaliteit, altijd perfect aangepast aan uw gezondheidstoestand en dus volledig gepersonaliseerd. Omdat uw welzijn en geluk ons zeer na aan het hart liggen.

Anne-Gaël
Directrice Parc de l’Alliance

Contact & bezoekuren

contact

stuur door

adres
Residentie Parc de l’Alliance
Boulevard de France 1A bus 33
1420 Braine-l’Alleud


Hoe bereikt u Parc de l’Alliance?

Routebeschrijving

bezoekuren
Elke weekdag van 9u tot 18u.
Informeer voor bezoekuren in verband met Covid-19 via het telefoonnummer hiernaast.

Deel dit artikel: