We zien u graag
gelukkig

Parc de l’Alliance

Opening zomer 2022

Vanaf augustus 2022

Vanaf augustus 2022

Parc de l’Alliance

Woonzorgcentrum, kortverblijf en serviceflats in Eigenbrakel

 

Anima bouwt in Eigenbrakel op de site van Parc de l’Alliance, op de hoek van de Boulevard de l’Alliance en de Boulevard de France, een nieuw woonzorgcentrum met kortverblijf van 120 kamers en 32 serviceflats.

Op het gelijkvloers zijn alle gemeenschappelijke ruimtes ingericht en op de 4 verdiepingen bevinden zich de woongelegenheden .

Het woonzorgcentrum telt per verdieping 30 kamers en elke verdieping is voorzien van 2 leefgroepen van respectievelijk 13 en 17 kamers die uitgerust zijn met een eigen leefruimte en een groot zonneterras. De bewoners kunnen met de lift zeer gemakkelijk naar de beschutte binnentuin gaan om van de buitenlucht te genieten. Elke verdieping heeft ook zijn eigen zorgvoorzieningen zoals een gemeenschappelijke badkamer, een verpleegeenheid en 2 erg ruime leefruimtes met salons en eethoek.

De serviceflats liggen in een gebouw met een aparte inkom. Er zijn 8 serviceflats per verdieping. Elke serviceflat is voorzien van een grote leefruimte met inbouwkeuken, één of twee slaapkamers, een ruime badkamer en een terras.

Op het gelijkvloers vindt u het onthaal, het Grand Café, de lobby, het kapsalon en de kinéruimte.

Voor uw veiligheid is er ondergronds een grote overdekte parkeergarage.

Het zorgcentrum zal in augustus 2022 haar deuren openen. U kan nu reeds een kamer of serviceflat naar keuze reserveren.

Voor meer informatie en reservaties kan u contact opnemen via het nummer 02/215.21.21 of ons een bericht sturen via onderstaand formulier.

Contact

Deel dit artikel: