We zien u graag
gelukkig

Vind een verblijf in uw buurt

Vind een woonzorgcentrum
in uw buurt

Vind een assistentiewoning
in uw buurt

Vind een kortverblijf
in uw buurt

Vind een herstelverblijf
in uw buurt

Vind een dagverzorging
in uw buurt

Anima baat 24 woonzorgcentra uit in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Kies hieronder welk verblijf uw voorkeur geniet en u krijgt automatisch een overzicht met het aanbod (woonzorgcentrum – assistentiewoning – kortverblijf – herstelverblijf – dagverzorging) en een uitvoerige beschrijving. Wenst u een rondleiding of meer informatie? U vindt per zorgcentrum de contactgegevens.

Anima baat 24 woonzorgcentra uit in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Vul hieronder in waar u een woonzorgcentrum zoekt en automatisch krijgt u een overzicht van ons aanbod in de buurt. Klik op het woonzorgcentrum van uw keuze voor een uitvoerige beschrijving en onze contactgegevens. Contacteer ons gerust voor een rondleiding of voor meer informatie.

Anima baat op 8 plaatsen in Vlaanderen, Brussel en Wallonië assistentiewoningen uit. Vul hieronder in waar u een assistentiewoning zoekt en automatisch krijgt u een overzicht van ons aanbod in de buurt. Klik op de assistentiewoning van uw keuze voor een uitvoerige beschrijving en onze contactgegevens. Contacteer ons gerust voor een rondleiding of voor meer informatie.

Anima baat op 10 plaatsen in Vlaanderen en Wallonië kortverblijf uit. Vul hieronder in waar u een kortverblijf zoekt en automatisch krijgt u een overzicht van ons aanbod in de buurt. Klik op het kortverblijf van uw keuze voor een uitvoerige beschrijving en onze contactgegevens. Contacteer ons gerust voor een rondleiding of voor meer informatie.

Anima baat 4 erkende centra voor herstelverblijf uit. Vul hieronder in waar u een herstelverblijf zoekt en automatisch krijgt u een overzicht van ons aanbod in de buurt. Klik op het herstelverblijf van uw keuze voor een uitvoerige beschrijving en onze contactgegevens. Contacteer ons gerust voor een rondleiding of voor meer informatie.

Anima baat in Kasterlee een centrum voor dagverzorging uit. Klik op Aquamarijn voor een uitvoerige beschrijving en onze contactgegevens. Contacteer ons gerust voor een rondleiding of voor meer informatie.

Ik zoek een
in de buurt van
Ik zoek een
in de buurt van

Toon als lijst Toon op kaart

Filter:
Woonzorgcentrum Assistentiewoning Kortverblijf Herstelverblijf Dagverzorging