We zien u graag
gelukkig

zevenbronnen_francine

“We zitten precies elke dag op hotel.”

Dag Francine, hoe bent u hier terechtgekomen?

“Na mijn revalidatie in het ziekenhuis, ben ik rechtstreeks naar het woonzorgcentrum verhuisd. En ik ben hier nu al anderhalve maand.”

 

Hoe viel die verandering van leefomgeving mee?

“In het begin was het een beetje wennen. Ik mistte vooral mijn mooie spulletjes van thuis. Ik had bijvoorbeeld veel vaasjes die ik meebracht van mijn reizen. Vroeger ging ik namelijk vaak met OKRA op reis naar het buitenland en tijdens die reizen heb ik geleerd om makkelijk vrienden te maken.”

 

Dat hielp u vast om ook hier snel nieuwe vrienden te maken?

“Zeker! Nu heb ik hier ook mijn gezelschap, ‘mijn kameraden’ zoals ik ze noem. (knipoogt) Ik vind gemakkelijk compagnie om eens te ontspannen met een spelletje of een gezellige babbel. Door OKRA had ik eerst wel een ander beeld van woonzorgcentra. Toen ik vroeger ging volksdansen bij bewoners van die tijd, zaten ze allemaal maar wat versuft in de zetel. Hier zie je compleet het tegenovergestelde.”

 

Wat maakt het hier dan anders?

“De vele activiteiten. Ik verveel me hier geen seconde. Met het personeel kan ik ook al eens een babbeltje doen. Ik voel me hier meer en meer thuis. Zowel de sfeer, het gezelschap als het personeel zijn eersteklas. We zitten hier precies elke dag op hotel.”

 

Het maakt ons gelukkig dat u gelukkig bent. Bedankt voor het gesprek.

EEN BEZOEKJE BRENGEN AAN ZEVENBRONNEN?

U bent meer dan welkom! Kom langs wanneer het u past.

Onze deuren staan altijd open.

Deel dit artikel: