We zien u graag
gelukkig

zevenbronnen_geert

“Mijn ouders kunnen rekenen op een efficiënte communicatie vanuit Anima: toegankelijk, vlot en hartelijk.”

Dag Geert, u bent de zoon van onze bewoners Angèle en Bernard. Uw papa is trouwens 100 jaar. Wat een geweldige leeftijd! Hoe voelen zij zich in hun assistentiewoning?

“De beslissing om hun huis in Triamant te verlaten, was zeker niet makkelijk. Maar dat lijkt me compleet normaal. En na zo’n grote verandering volgt natuurlijk een aanpassingsperiode. Maar ik kan u verzekeren: ons Moe en Va zijn blij dat ze in Zevenbronnen verblijven.”

 

Dat doet ons plezier. Wat maakte volgens u dat ze zich hier zo snel thuisvoelden?

“Ze genieten elke dag van ’t eten, de zorg is optimaal en het personeel vriendelijk en behulpzaam. En als er dan toch eens iets misloopt, kunnen ze altijd rekenen op een efficiënte communicatie. Toegankelijk, vlot en hartelijk.”

 

Zou u Zevenbronnen aanraden aan vrienden, kennissen en onbekenden?

“Natuurlijk! Wie twijfelt, moet gewoon maar eens komen kijken. Dan merkt men direct het verschil. In Zevenbronnen worden bewoners beschouwd als ouderen van nu, met de mondigheid die daarbij hoort. (knipoogt) Het personeel houdt respectvol rekening met hun individuele noden. Het is niet ‘madammeke’ of ‘meneerke’, wel ‘Dag Angèle en Bernard’.”

 

INTERESSE OM HET VERSCHIL EENS ECHT TE ZIEN?

Kom vrijblijvend langs. Zo ontdekt u meteen onze respectvolle zorg en comfortabele assistentiewoningen.

Deel dit artikel: