We zien u graag
gelukkig

De Toekomst

Dienstencentrum in Aalst

 

Bent u een actieve senior die nog thuis woont en op zoek is naar een zinvolle dagbesteding? Wil u graag iets (nieuws) leren, uw digitale vaardigheden versterken, uw mentale veerkracht een boost geven of gewoonweg een fijne namiddag beleven? Dienstencentrum De Toekomst biedt een breed gamma van activiteiten aan.

 

Maar u kan ook beroep doen op onze diensten. Zo kan u bijvoorbeeld dagelijks terecht in het seniorenrestaurant voor een heerlijke, vers bereide maaltijd. Ook met uw levensvragen, bekommernissen, zorgvragen en zorgnoden kan u bij ons terecht. U vindt steeds een luisterend oor en ondersteuning. En wanneer we niet kunnen helpen, zoeken we voor u uit wie dat wel kan.

 

Met haar lokale opdracht en door het laagdrempelige karakter van haar activiteiten bindt dienstencentrum De Toekomst met succes de strijd aan tegen de vereenzaming van ouderen in de buurt. Door tal van projecten en onder meer door het aanbieden van vrijwilligerswerk versterkt zij de buurtcohesie. Dienstencentrum De Toekomst is dagelijks voor iedereen toegankelijk.

 

De Toekomst baat naast een dienstencentrum ook een woonzorgcentrum en kortverblijf, assistentiewoningen en thuisverpleging uit.

“Als je hier niet tevreden bent, ben je het nergens. Het personeel is behulpzaam en we krijgen een goede verzorging.”

Mevrouw De Meyer, bewoonster

“Als je hier niet tevreden bent, ben je het nergens. Het personeel is behulpzaam en we krijgen een goede verzorging.”

Mevrouw De Meyer, bewoonster

Onze pluspunten

pluspunt

Centraal gelegen in de Watertorenwijk
Het dienstencentrum ligt in de Sint Kamielstraat 85 in woonzorgcentrum Paul Liénart. Het zorgt voor heel wat leven in de brouwerij, want het is dé ontmoetingsplaats voor de buurtbewoners.

pluspunt

Focus op zolang mogelijk thuis kunnen leven
Ons doel is om u zo lang mogelijk in uw eigen, vertrouwde milieu te laten wonen. Daarom bieden we warme maaltijden aan en de mogelijkheid om al dan niet begeleid een bad te nemen. U kan ook gebruik maken van het kapsalon en de pedicure.

pluspunt

Ruime openingsuren
We zijn elke weekdag open van 11h00 tot 18h00 en in het weekend van 14h00 tot 18h00.

pluspunt

Gezellige sfeer en enthousiast team
U bent bij ons in goede handen. Ons team doet er alles aan om van De Toekomst een warme ontmoetingsplaats te maken.

pluspunt

Breed aanbod
In een gemoedelijke sfeer krijgt u advies en informatie. Maar we willen u ook de kans bieden om u creatief te ontplooien en zinvol bezig te zijn met ontspannings- en vormingsactiviteiten.

pluspunt

Dagvers in huis bereid
Gezond en lekker eten is belangrijk. Onze keukenteams koken met verse ingrediënten volgens het seizoen. Geniet van de gevarieerde menu’s en laat zeker weten waar u van houdt.

Wat zeggen onze bezoekers?

 

De bezoekers van dienstencentrum De Toekomst hebben veel waardering voor de vriendelijkheid van het personeel en de moderne infrastructuur. Ze appreciëren ook het bijzonder uitgebreid aanbod aan activiteiten en de warme inzet van onze centrumverantwoordelijke Sara. Bij haar kunnen ze altijd terecht.

Contact & bezoekuren

adres
Dienstencentrum De Toekomst
Sint-Kamielstraat 85
9300 Aalst


Hoe bereikt u De Toekomst?

Routebeschrijving